Furnizorul de servicii IT Crayon România, parte din grupul norvegian Crayon, a înregistrat un avans de peste 50% al cifrei de afaceri în prima jumătate din 2024, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la aproape 24 milioane euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Furnizorul de servicii IT Crayon România, parte din grupul norvegian Crayon, a înregistrat un avans de peste 50% al cifrei de afaceri în prima jumătate din 2024, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, până la aproape 24 milioane euro. În acest context favorabil, Crayon România îşi propune să consolideze echipa de experţi în tehnologie şi inovaţie pentru a-şi accelera extinderea. Această mişcare strategică vine ca răspuns la cererea tot mai mare de soluţii bazate pe Inteligenţa Artificială şi reflectă angajamentul Crayon de a oferi servicii personalizate fiecărui client”, anunţă compania.

În 2023, la doar 4 ani de la înfiinţarea companiei, Crayon România a atins o cifră de afaceri de 38,5 milioane de euro. Crayon este partener al Microsoft, Veeam, IBM, Broadcom (VMware) şi Oracle.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

„Pentru următoarea jumătate a anului 2024, ne extindem portofoliul de servicii, dezvoltând un nou departament dedicat soluţiilor de automatizare şi Data & AI. Acesta este menit să ofere clienţilor şi partenerilor noştri toate resursele necesare pentru a-şi simplifica procesele interne şi pentru a amplifica beneficiile oferite de Inteligenţa Artificială”, a declarat Răzvan Ene, manager general, Crayon România.

În primele 6 luni ale anului, Crayon România a înregistrat o dublare a numărului de parteneri activi, dar şi extinderea portofoliului de tehnologii ofertate.

În prima jumătate a lui 2024, se observă o creştere semnificativă a ponderii serviciilor profesionale în profitul realizat. Crayon anunţă că va continua să investească semnificativ în tehnologie, atât pentru clienţi, cât şi pentru angajaţi.

„Toate aceste investiţii ne-au facilitat accesul la companii reprezentative pentru diverse sectoare ale industriei pe piaţa din România”, a declarat Daniela Scarlat, sales director, Crayon România.  

Cu sediul central la Oslo, Norvegia, şi peste 4.000 de angajaţi în 46 de ţări, Crayon investeşte în dezvoltare şi capital uman de top, extinzând centrele de excelenţă pentru Data şi Artificial Intelligence şi formând experţi în cybersecurity.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.