Traficul Reddit a crescut cu 39% faţă de anul trecut, conform datelor publicate de Similarweb.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proaspăt listată la bursă, Reddit este una dintre platformele sociale cu un mare potenţial de creştere, fapt care reiese şi din nivelul cu care aceasta a crescut în ultima perioadă.

Conform Similarweb, traficul Reddit a crescut cu 39% în comparaţie cu nivelul de anul trecut, mult peste majoritatea reţelelor sociale.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

În lipsa unei explicaţii bazate de date oficiale, se crede că responsabil pentru această creştere ar fi Google, (motorul de căutare) care oferă o vizibilitate mai mare rezultatelor provenite de la Reddit.

Motorul de căutare Google este din ce în ce mai criticat pentru relevanţa scăzută a rezultatelor, coroborată cu numeroase reclame şi mult spam, care fac dificilă găsirea unor răspunsuri elocvente la căutările utilizatorilor.

Reddit, de cealaltă parte, se bucură de multe răspunsuri date de utilizatori la discuţiile şi întrebările cu ceilalţi utilizatori ai platformei.

Deja mulţi utilizatori au ajuns să folosească Google doar pentru a căuta pe Reddit şi, asta, pentru că motorul intern de căutare al Reddit este foarte slab.

Cele două companii au deja şi un parteneriat, prin care Google poate folosi conţinutul Reddit pentru a-şi antrena AI-ul. Creşterea vizibilităţii ar putea fi şi o clauză a acestui contract.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.