„Jungla”, un spectacol concert de Ada Milea, după texte de Florin Bican, va avea premiera sâmbătă, de la ora 18.00, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Imaginaţi-vă o lume în care expediţiile nu mai au sens, fiindcă totul a fost deja descoperit, munţii, mările şi junglele au fost cucerite şi puse pe hartă, adică: nu mai există nici un loc neexplorat. Acesta este coşmarul în care se trezeşte eroul nostru, Exploratorul, până când primeşte o invitaţie în Kenya şi ajunge în jungla africană. Acolo întâlneşte personaje bizare: un agent de noapte care vede animale inexistente, un cioban care a călătorit cu un meteorit şi a ajuns în junglă împreună cu poiana şi cu oile sale, un savant bavarez care face experimente şi încearcă să extragă maimuţa din om etc. Exploratorul se loveşte de absurdul fiecărei situaţii şi interacţionează cu personajele, ghidat de echipa tv care l-a invitat în Africa, apoi pe cont propriu (când televiziunea îşi găseşte subiecte mai interesante). „Jungla” este versiunea muzicală a cărţii „Tropice tâmpe” de Florin Bican, versiune realizată de Ada Milea, după ce a „explorat” (cu câţiva ani în urmă) textul împreună cu câţiva actori ai teatrului din Târgu Jiu. „Explorarea” de acum conţine o nouă direcţie, o nouă distribuţie, o nouă scenografie, episoade noi şi un agent de noapte vechi.

„Suntem entuziasmaţi să prezentăm acest proiect publicului pentru că s-a lucrat cu atâta bucurie şi s-au adunat atâţia oameni dragi în jurul nostru! Mi-am dorit un spectacol cu umor şi muzică, jucăuş şi exaltant, dar care să vorbească pe înţelesul celor mai mici despre sensul propriei existenţe, oriunde ne-ar purta proprii paşi. Cu ajutorul unei echipe incredibile, reuşim să livrăm această experienţă acum la Sibiu, într-un spectacol pe care o să vrem să îl vedem de mai multe ori la rând, sunt sigur de asta!”, a declarat Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret din Sibiu. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Jungla", după „Tropice tâmpe” de Florin Bican, are o versiune muzicală semnată de Ada Milea iar scenografia este a Măriucăi Ignat. În distribuţie: Gabriel Muncuş, Eliza Păuna, Mihai Rădulea, Paul Bondane, Sorina Melean, Adela Ciocan, Alex Gabera.

Spectacolul va fi prezentat, de asemenea, sâmbătă, 28 septembrie şi duminică, 29 septembrie, de la ora 11:00, fiind disponibil, totodată, pentru rezervări în circuit închis pentru toate şcolile din Sibiu, în limita locurilor disponibile.

Spectacolul este recomandat celor cu vârsta peste 7 ani. Costul unui bilet este de 12 lei, tarif unic - flexibil. Biletele au fost puse în vânzare online prin teatrulgong.ro, dar şi la sediul Agenţiei Teatrale din str. Alexandru Odobescu nr. 4, de miercuri până vineri între orele 11:00 şi 18:00, sâmbăta de la 10:00 la 18:00 şi duminica între orele 10:00 şi 14:00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.