Spectacolul ”ActOrchestra” al Teatrului Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti (TNB), realizat ȋn cadrul programului ”9G la TNB”, în regia lui Horia Suru, va participa la cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional al Ţărilor Balcanice ”Balkan Breeze”, care are loc în oraşul Bursa, în Turcia, până pe 27 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Spectacolul va avea două reprezentaţii, pe 24 şi 25 martie, de la ora 20.00, pe scena Teatrului "Ahmet Vefik Paşa" din Bursa, informează TNB.

La întoarcerea în ţară, protagoniştii spectacolului, Petre Ancuţa, Florin Călbăjos şi Emilian Mârnea - trei dintre cei mai tineri actori ai trupei TNB -, pot fi văzuţi  în cea mai recentă premieră a teatrului de la Sala Studio, "Angajare de clovn" de Matei Vişniec, în regia lui Ion Caramitru. Spectacolul din 27 martie, programat de Ziua Mondială a Teatrului, face parte din Campania "Artiştii pentru Artişti".

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Creaţie colectivă ȋn regia lui Horia Suru, ”ActOrchestra” a avut premiera ȋn 2014 la Sala Mică a Naţionalului din Bucureşti.

Spectacolul a mai avut reprezentaţii în ţară şi în străinătate, precum cele de la Festivalul Internaţional de Vară din Ohrid, Macedonia, şi la Festivalul de Comedie, Galaţi, ambele desfăşurate în anul 2016.

Festivalul de la Bursa are loc în fiecare primăvară şi îşi propune apropierea prin teatru a ţărilor balcanice într-un spirit al solidarităţii şi al libertăţii "fără frontiere". La ediţia din acest an participă trupe de teatru din Turcia, România, Macedonia, Albania, Bulgaria şi Kosovo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.