Serialul de comedie românesc ”Las Fierbinţi” va reveni, miercuri, de la ora 20.30, în grila postului de televiziune Pro TV cu cel de-al unsprezecelea sezon şi va fi difuzat de două ori pe săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Las Fierbinţi” va putea fi urmărit miercurea, de la ora 20.30, şi joia, de la ora 21.00, potrivit postului de televiziune.

Echipa de scenarişti este compusă din Mihai Bobonete, Iulian Postelnicu, Adrian Văncică şi Dan Panaet.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În episodul de miercuri seară, primarul Vasile primeşte un telefon important de la un deputat care îi spune că îl va propune pe listele de la Senat dacă reuşeşte să o convingă pe soţia sa că el a fost în vizită în Fierbinţi, deşi nu fusese aşa.

De ziua sa, Nicu Raţă plănuieşte să renunţe la petrecerea din curtea proprie şi să închirieze barul lui Bobiţă. Însă Bobiţă şi Giani reuşesc să îl convingă pe Raţă că nu are niciun motiv de petrecere.

Dorel începe să viseze la o căsătorie cu Gianina, iar Celentano încearcă să vorbească despre coregrafii şi dans.

Serialul ”Las Fierbinţi” a debutat la Pro TV în martie 2012. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.