Kate Middleton, care a anunţat în martie că are cancer, nu va reveni prea curând în viaţa publică. Prinţesa, în vârstă de 42 de ani, nu va lua parte la parada soldaţilor din 8 iunie, aşa cum a anunţat site-ul armatei britanice, relatează Sky News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kate Middleton, care deţine gradul de colonel în cadrul Gărzilor irlandeze, urma să ia parte la acest eveniment, care va avea loc la Londra cu o săptămână înainte de ceremoniile Trooping the Colour, care celebrează ziua de naştere a suveranului (chiar dacă aceasta este în noiembrie). Ea va fi înlocuită de generalul-locotenent James Bucknall.

Prinţesa de Wales nu a mai apărut în public de la slujba de Crăciun. După o lungă şedere în spital, ea a dezvăluit în martie că are cancer, fără a preciza natura acestuia, şi că a început chimioterapia ca măsură preventivă, descriind acest lucru ca fiind un "şoc imens".

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Deşi Kate Middleton nu a mai apărut în public de la sfârşitul anului trecut, soţul ei, prinţul William, este întrebat cu regularitate despre starea de sănătate a prinţesei atunci când călătoreşte. De obicei, el dă răspunsul vag că ea este "bine".

Regele Charles al III-lea, care era de asemenea tratat de cancer, şi-a reluat angajamentele oficiale la 30 aprilie, cu permisiunea medicilor săi. El se va afla în Normandia la 6 iunie pentru a participa la comemorările „Zilei Z”. Palatul Buckingham a confirmat că acesta va participa într-adevăr la ceremoniile Trooping the Colour din 15 iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.