Finalele Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică Masculin & Feminin, difuzate de TVR 2, duminică, au poziţionat postul public pe primul loc în topul audienţelor la nivel naţional şi urban, în intervalul orar 14.00 - 16.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

TVR 2 a obţinut în acest interval orar o cotă de piaţă medie 8,3% şi un rating mediu de 2,7% la nivel naţional, şi o cotă medie de piaţă de 8,9%, respectiv un rating mediu de 2,9% la nivel urban, informează Televiziunea Română.

Minutul de aur al transmisiunii s-a înregistrat pe ambele targeturi la 14.55, când TVR 2 înregistra o cotă de piaţă de 11,7% şi un rating de 3,6% (la nivel naţional), respectiv 13,1% cotă de piaţă şi 4,1% rating (la nivel urban).

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Pe parcursul a peste cinci ore de transmisiune directă de la Cluj-Napoca, TVR 2, TVR HD, TVR+ (şi în regim de breaking-news TVR1) au difuzat competiţia, discuţiile şi analizele specialiştilor din studioul special amenajat în arenă, momente ale evoluţiilor sportivilor, dar şi ceremoniile de premiere din ultima zi a acestui eveniment.

TVR a fost official broadcaster al Campionatele Europene de Gimnastică Artistică Masculin & Feminin, pe care le-a transmis, în exclusivitate, în România. 

În această calitate, TVR a produs competiţia şi a asigurat semnal pentru mai multe televiziuni publice din Europa. De asemenea, printre alte servicii, TVR a asigurat posturi de comentator pentru jurnalişti de la radiouri şi televiziuni din Elveţia şi Olanda.

Pentru prima dată în istoria Europenelor de Gimnastică, TVR a difuzat, în direct, atât concursul propriu-zis, cât şi antrenamentele oficiale şi calificările competiţiei.

La nivelul 3 al Sălii Polivalente din Cluj-Napoca, TVR a avut amenajat un studio cu vedere la podiumul competiţiei, de unde au fost realizate emisiuni pe aproape întreaga durată a fiecărei zile, chiar de la primele ore, începând cu ”1 Matinal”, de la ora 7.00. Pe lângă imaginile filmate în studio, telespectatorii au putut urmări şi imagini din diverse puncte ale sălii, zona mixtă, VIP, zona sportivilor, fan zone şi din oraş.

La Cluj-Napoca, sportivii români au obţinut patru medalii europene: două de aur, prin Marian Dăgulescu, la sol, şi Cătălina Ponor, la bârnă, una de argint – Marian Drăgulescu, la sărituri, şi una de bronz – Larisa Iordache, la bârnă. Acestea se adaugă colecţiei de medalii obţinute, de-a lungul anilor, de campioni deveniţi repere în lumea întreagă. De la prima ediţie a Campionatelor Europene (Bucureşti, 1957) şi până la competiţia găzduită anul acesta, România obţinuse 147 de medalii la feminin şi 57 în competiţiile masculine. Cu cele două medalii câştigate la Europenele de la Cluj, Marian Drăgulescu a devenit cel mai medaliat gimnast român, depăşind-o pe Nadia Comăneci.

Marian Drăgulescu este invitatul lui Ionuţ Cristache, la ”România 9”, luni seară, la TVR 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.