Xplorate Group, una dintre companiile de top axată pe furnizarea serviciilor topo-geodezice şi scanare laser 3D, anunţă continuarea parteneriatului cu STC Partners pentru dezvoltarea Quartier Azuga, proiect rezidenţial situat pe strada Azuga nr. 32, Sector 2, Bucureşti. Acest parteneriat, început acum câţiva ani, a adus deja apoape de finalizare faza 1 a proiectului şi continuă acum cu faza a doua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În faza 1, urmează să fie finalizate două imobile cu 100 de locuinţe semi-colective cu regim de înălţime S+P+5E+E6R. Acestea sunt acum la stadiul finisajelor, pregătite pentru a fi predate beneficiarilor în următoarele luni.

În faza 2, urmează construirea a trei noi corpuri de clădire, care vor completa ansamblul rezidenţial cu alte aproximativ 130 de locuinţe.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Contribuţia Xplorate Group

Xplorate Group a adus o contribuţie esenţială la realizarea proiectului Quartier Azuga, principalele servicii furnizate de Xplorate Group în cadrul acestui parteneriat au inclus: servicii de asistenţă topografică, măsurători pentru urmărirea comportării în timp a construcţiilor învecinate, calcul de volum şi monitorizare 3D a grinzilor de coronament.

Utilizarea echipamentelor, precum staţia totală Trimble S5 Robotic, Nivela Digitală Trimble DiNi 03, GPS Stonex, a permis colectarea datelor rapid, respectând cerinţele de precizie.

Pentru realizarea acestui proiect, Xplorate Group a alocat un număr de peste şapte ingineri, pentru teren şi prelucrare a datelor, care au colaborat efiecient pentru a asigura calitatea şi acurateţea fiecărei etape a proiectului.

Parteneriatul dintre Xplorate Group şi Quartier Azuga exemplifică modul în care inovaţia tehnologică şi expertiza profesională se pot dezolta armonios pentru a crea soluţii calitative în domeniul construcţiilor şi al dezvoltării urbane.

"Colaborarea cu Xplorate Group s-a dovedit esenţială pentru derularea în condiţii optime a proiectului Quartier Azuga. Echipa lor a fost întotdeauna promptă în a răspunde cerinţelor noastre, demonstrând un nivel ridicat de expertiză şi profesionalism. Aceste calităţi ne-au permis să ne concentrăm cu încredere pe dezvoltarea proiectului, beneficiind de informaţii în timp real cu privire la evoluţia lucrărilor", a declarat Lucian Biţan, Manager de Proiect, STC Partners.

Daniel Ungureanu, managing partner Xplorate Group, a subliniat: "Suntem încântaţi de colaborarea cu STC Partners, care a dus cu success la finalizarea primei faze a proiectului Quartier Azuga. Parteneriatul a continuat şi pentru faza doi, demonstrând angajamentul nostru comun pentru dezvoltarea proiectelor  rezidenţiale care să îmbunătăţească calitatea vieţii în comunitate.”

Xplorate Group şi STC Partners continuă să colaboreze pentru a crea soluţii eficiente în folosul cerinţelor comunităţii, care să îmbunătăţească calitatea vieţii, punând oamenii şi confortul lor pe primul loc, concentrându-se pe nevoile reale ale viitorilor rezidenţi şi având ca scop final construirea nu doar a unor clădiri, ci a unor locuri în care oamenii să se simtă acasă.

Despre Xplorate Group

Xplorate Group este o companie specializată în furnizarea serviciilor topo-geodezice şi scanare laser 3D, dedicată excelenţei şi inovaţiei, cu o experienţă de peste 18 ani, un partener de încredere pentru dezvoltatori imobiliari, autorităţi publice şi companii din diverse sectoare industriale.  Cu o echipă de profesionişti bine pregătiţi şi echipamente de ultimă generaţie, Xplorate Group se angajează să ofere soluţii pentru proiecte de construcţie şi dezvoltare.

Despre Quartier Azuga

Quartier Azuga este un proiect rezidenţial de anvergură dezvoltat în sectorul 2 al Capitalei de către echipa de dezvoltare STC Partners, care va oferi o experienţă de viaţă modernă şi echilibrată. Proiectul se remarcă prin componenţa superioară de eficienţă energetică, ieşirea directă către lac, spaţii generoase, dotări premium şi o gamă diversificată de facilităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.