Fostul lider WTA Simona Halep a declarat, duminică, referitor la cazul de dopaj al liderului ATP Jannik Sinner, că modul de judecată nu a fost deloc corect faţă de ea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Nu am nimic cu Sinner, cu jucătorul, chiar cred că poate fi vorba de o contaminare. Am trecut prin asta şi ştiu cât de greu şi de urât este, dar modul de judecată nu a fost corect nici faţă de mine, nici faţă de ceilalţi sportivi care au trecut prin acest infern. În urmă cu doi ani, cred că am fost 3 sau 4 sportivi prin aceeaşi situaţie. Sper ca pe viitor să se judece la fel pentru că indiferent dacă eşti numărul 1 sau numărul 200 trebuie să fii tratat la fel în această situaţie!

Am fost foarte atentă întotdeauna, nu am luat nimic fără să mă asigur că este bun, corect, curat. A fost o greşeală, echipa mea mi-a dat aceste suplimente, probabil că era responsabilitatea mea de mă duce la laborator. Pe cutie nu scria că este interzisă vreo substanţă din ce conţinea suplimentul. Chiar îmi doresc să nu treacă nimeni prin aşa ceva, a fost foarte urât şi foarte greu emoţional, dar vreau să las asta în urmă”, a spus Simona Halep, potrivit gsp.ro.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

Ea a prcizat că vrea să revină pe teren.

“Am viaţa înainte şi sper să revin pe teren, acolo îmi doresc să fiu, nu ştiu pentru cât timp, dar îmi doresc să revin. Sunt încă în recuperare cu genunchiul, dar plănuiesc la sfârşitul de octombrie să joc un turneu la Honk Kong, mi-aş dori tare mult. Mi-e dor, simt lipsa competiţiei, sper să fiu sănătoasă şi aptă de joc, ăsta e planul”, a adăugat sportiva.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.