Într-o lume marcată de schimbări rapide şi incertitudini, grija pentru siguranţa ta şi a celor dragi devine din ce în ce mai importantă. Eurolife FFH îşi propune să fie mai mult decât un simplu furnizor de asigurări - vrem să fim partenerul tău de încredere, oferindu-ţi soluţii eficiente şi personalizate pentru a-ţi proteja viitorul. Indiferent despre ce asigurare este vorba, Eurolife FFH îţi oferă liniştea necesară pentru a te bucura de fiecare moment al vieţii tale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu Eurolife FFH, încheierea unei asigurări devine un proces rapid şi simplu, fără a fi nevoie să apelezi la un broker sau să pierzi timp preţios. Platforma noastră online, uşor de utilizat, te ajută să închei o poliţă de asigurare în câteva minute, având toate informaţiile la dispoziţie fără complicaţii. De asemenea, vei putea să-ţi gestionezi toate asigurările din confortul casei tale sau de oriunde te afli, deoarece vei avea toate opţiunile şi informaţiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie privind protecţia ta şi a celor dragi.

Siguranţă în fiecare aventură

Călătoriile sunt ocazii de a descoperi lumea şi de a crea amintiri de neuitat. Totuşi, imprevizibilitatea poate apărea în orice moment, de la întârzieri de zbor şi pierderi de bagaje, până la situaţii medicale de urgenţă. Cu Eurolife FFH, călătoriile tale devin mult mai sigure datorită pachetelor noastre de asigurare călătorie, care acoperă o gamă largă de situaţii neprevăzute.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Ai la dispoziţie trei pachete de asigurări de călătorie, toate 100% online: “Relaxat”, “Echilibrat” şi “Zen”. Pachetul “Relaxat” acoperă doar cheltuielile medicale de urgenţă şi servicii medicale online sau la telefon cu un medic din România, adică telemedicină, oferindu-ţi liniştea necesară pentru o călătorie fără stres. Pachetul “Echilibrat” include, pe lângă asigurarea medicală şi telemedicina, asigurarea bagajelor şi asistenţă rutieră, oferind o protecţie extinsă. Iar pachetul “Zen” este cel mai amplu, adăugând asigurarea storno, care îţi permite să recuperezi suma pentru vacanţă în cazul anulării din motive medicale sau familiale.

Soluţii personalizate de protecţie pentru fiecare locuinţă

Casa ta este sanctuarul tău, locul unde te simţi în siguranţă şi protejat. Totuşi, imprevizibilul poate afecta chiar şi acest loc preţios. Incendiile, furturile sau alte calamităţi naturale pot provoca pagube semnificative. De aceea, îţi vine în ajutor o asigurare de locuinţă bine gândită. Asigurarea locuinţei de la Eurolife FFH îţi oferă protecţia necesară pentru a te asigura că bunurile tale sunt în siguranţă, indiferent de situaţie.

Eurolife FFH înţelege că fiecare locuinţă este unică şi că nevoile fiecărui proprietar sau chiriaş sunt diferite. De aceea, oferim soluţii personalizate şi flexibile, adaptate fiecărei situaţii. Indiferent dacă locuieşti într-un apartament mic sau într-o casă spaţioasă, ai pachete de asigurare care îţi vor proteja locuinţa şi bunurile preţioase.

Cu atâtea provocări şi imprevizibilitate, asigurarea lucrurilor importante din viaţa ta este esenţială pentru a fi liniştit în fiecare zi. Cu Eurolife FFH, te poţi bucura de momentele simple din viaţa ta şi de rapiditate în încheierea poliţelor de asigurare. Eurolife FFH îţi este alături să-ţi protejeze viitorul şi să-ţi asigure liniştea necesară pentru ca tu să te bucuri de fiecare moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.