Într-o perioadă caracterizată de schimbări rapide, industria serviciilor de rent a car din România se redefineşte continuu, mai ales în condiţiile în care oamenii caută alternative eficiente la deţinerea maşinilor personale. În ultimele 12 luni, interesul pentru închirierea de maşini în detrimentul deţinerii unei maşini personale a crescut semnificativ, dublându-se faţă de perioada anterioară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Acest fenomen se datorează faptului că tot mai mulţi români încep să înţeleagă avantajele financiare ale închirierii, în special în ceea ce priveşte costurile asociate cu deţinerea unui automobil. În cazul unei maşini din clasa medie, trebuie să o utilizezi cel puţin trei luni pe an pentru a justifica investiţia. Aceasta tendinţa subliniază faptul că românii devin din ce în ce mai conştienţi de avantajele financiare ale închirierii şi de importanţa gestionării inteligente a resurselor.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

Cu o experienţă de peste un deceniu, WLC, un furnizor de top în serviciile de închirieri de maşini din România, a navigat cu succes prin provocările economice de până acum, adaptându-se cerinţelor şi preferinţelor clienţilor din ce în ce mai interesaţi de soluţii pentru a reduce cheltuielile generate de deţinerea unei maşini personale.

În acest sens, WLC continuă să se adapteze la noile realităţi ale pieţei. În toamna acestui an, WLC va lansa un nou serviciu: abonament auto (car subscription). Abonamentele auto oferă clienţilor posibilitatea de a închiria o maşină pe termen lung, cu flexibilitatea de a rezilia abonamentul atunci când nu mai au nevoie de el.

Aceasta reprezintă o alternativă atractivă la deţinerea unui vehicul, mai ales în contextul economic actual, unde eficientizarea cheltuielilor devine din ce în ce mai importantă. În acest sens, CEO-ul WLC declară: „Piaţa de rent a car din România este încă la început. În vremuri impredictibile, serviciile pay per use sunt viitorul.”

Dacă eşti interesat de închirierea unei maşini în interes de serviciu sau personal, poţi intra pe site-ul WLC pentru a rezerva maşina dorită.

Scurt istoric al companiei:

WLC Rent a Car şi-a început activitatea în 2012, pornind cu doar trei maşini. În ciuda resurselor limitate, compania a crescut organic, fiind prezentă azi în 9 locaţii din România şi acumulând o flotă de peste 400 de vehicule. Această creştere a fost susţinută de o echipă dedicată şi de o strategie clară de expansiune, compania estimând o creştere şi pentru acest an. Pentrul anul 2024 compania se aşteaptă la o cifra de afaceri de 4.000.000 euro.

Trebuie amintit un moment dificil pentru companie: anul 2020. Pandemia a avut un impact devastator asupra multor industrii, inclusiv cea a închirierilor auto. Această situaţie dificilă a impus găsirea rapidă de soluţii şi astfel, în mai puţin de două săptămâni, 70% din flota companiei era utilizată pentru livrări Bringo. Această adaptare rapidă nu doar că a menţinut compania pe linia de plutire dar a demonstrat adaptabilitatea şi flexibilitatea de a pivota în faţa schimbărilor majore şi neprevăzute, sunt aspecte care reprezintă o componentă cheie în dezvoltarea oricărei afaceri.

WLC se angajează să ofere servicii de înaltă calitate, menţinând flota într-o stare impecabilă şi asigurându-se că toate vehiculele sunt dotate cu cele mai recente tehnologii de siguranţă şi confort.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.