Echipa rusă Zenit Sankt Petersburg, antrenată de Mircea Lucescu, a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia israeliană Maccabi Tel Aviv şi a obţinut a cincea victorie consecutivă în faza grupelor Ligii Europa. Mijlocaşul Nicolae Stanciu a jucat până în minutul 70 la Anderlecht Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În grupa D, Zenit Sankt Petersburg, care era deja calificată, a învins-o pe Maccabi Tel Aviv prin golurile marcate de Kokorin '44 şi Kerjakov '90+1. Ruşii au cinci victorii din tot atâtea meciuri în faza grupelor.

În grupa C, echipa belgiană Anderlecht Bruxelles, cu Nicolae Stanciu pe teren până în minutul 70, a trecut, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de formaţia azeră FK Qabala. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tielmans '10, Bruno '90 şi Teodorczyk '90+4, în timp ce pentru gazde a înscris Ricardinho, în minutul 15, din penalti. Mijlocaşul Alexandru Chipciu este accidentat şi nu a fost convocat pentru acest meci la Anderlecht Bruxelles.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Echipa turcă Fenerbahce Istanbul a învins, acasă, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia ucraineană Zoria Luhansk, în etapa a cincea a grupei A. Golurile învingătorilor au fost marcate de Stoch '59 şi Kjaer '67.

În grupa B, echipa kazahă FC Astana a trecut, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), de formaţia cipriotă APOEL Nicosia. Golurile învingătorilor au fost marcate de Anicici '59 şi Despotovici '84, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Efrem, în minutul 31.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.