Voleibalista din Serbia Aleksandra Crncevici este noua jucătoare a campioanei en-titre a României, CSM Volei Alba Blaj, care a transferat-o de la Dinamo Moscova. Crncevici va avea drept de joc la primul meci din Liga Campionilor, în 13 decembrie, cu Volero Zurich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Aleksandra Crncevici joacă pe poziţia de extremă (secund), are 30 de ani şi 1,85 metri înălţime.

În carieră a mai evoluat la Postar 064 Belgrad (Serbia), Dinamo Pančevo (Serbia), Ionikos (Grecia), Markopoulo (Grecia), Olympiakos Pireu (Grecia), Dinamo Bucureşti, Hainaut Volley (Franţa), Lokomotiv Baku (Azerbaidjan), Nilüfer Belediye (Turcia), iar ultima dată la Dinamo Moscova (Rusia).

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Aleksandra Crncevici va purta numărul 9 pe tricou şi va avea drept de joc la primul meci din Liga Campionilor, în 13 decembrie, cu Volero Zürich, la Sibiu. În schimb, pentru campionat va putea fi legitimată abia în luna ianuarie, când va începe perioada de transferuri stabilită de Federaţia Română de Volei.

”Aleksandra Crncevii este o jucătoare pe care antrenorul nostru şi întreg staful tehnic şi-au dorit-o foarte mult, cred că va aduce un plus mare echipei şi ne va ajuta în atingerea celor două obiective principale, câştigarea campionatului şi a Cupei României. Ne dorim şi un parcurs bun în Liga Campionilor, unde sperăm să trecem de faza grupelor. Clubul nostru va mai opera transferuri în această iarnă, pentru că vrem să întărim echipa”, a declarat Vladimir Bacşiş, directorul general al clubului.

O altă jucătoare sârbă de valoare, Jovana Brakocevici-Canzian, a fost transferată de CSM Bucureşti, liderul Diviziei A.

Declarată MVP la Campionatul European din 2011, a Ligii Campionilor în 2013 şi al Campionatului Mondial al cluburilor, în acelaşi an, Jovana soseşte în Capitală de la clubul Italian Liu Jo Normeccania Modena.

”Sunt foarte entuziasmată să joc pentru CSM Bucureşti. Se aşteaptă mult de la noi şi de la ceea ce putem face ca echipă. Sunt extrem de fericită că prietena mea cea mai bună, Suzana Cebici, este aici şi că, iată, avem ocazia să jucăm împreună. Şi, totodată, sunt încântată să lucrez din nou cu Ferhat Akbaş, pe care îl admir şi îl respect mult. Abia aştept să încep această nouă aventură”, a spus voleibalista, joi, după anunţarea transferului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.