Meciul echipei Steaua Bucureşti cu formaţia turcă Osmanlispor, contând pentru etapa a cincea a grupei L a Ligii Europa, a început, joi seară, la Arena Naţională, în prezenţa a aproximativ 8.000 de spectatori. Înainte de startul jocului s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Daniel Prodan. Atacantul Raul Rusescu este titular la oaspeţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE 21.45: Steaua conduce Osmanlispor, scor 2-1, în Liga Europa; Tamaş a marcat în minutul 86

Echipa Steaua conduce formaţia Osmanlispor, scor 2-1, în etapa a cincea a grupelor Ligii Europa, după ce Tamaş a înscris în minutul 86.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

UPDATE 21.29: Steaua a egalat Osmanlispor, scor 1-1, în Liga Europa; Momcilovici a marcat în minutul 68

Echipa Steaua a egalat formaţia Osmanlispor, scor 1-1, în etapa a cincea a grupelor Ligii Europa, după ce Momcilovici a înscris în minutul 68.

UPDATE 20.30: Osmanlispor conduce Steaua, scor 1-0, Ndiaye a marcat în minutul 30

Echipa Steaua Bucureşti este condusă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de formaţia turcă Osmanlispor, în etapa a cincea a grupei L a Ligii Europa.

Turcii au deschis scorul prin Ndiaye, în minutul 30.

UPDATE 20.00: A început meciul dintre Steaua şi Osmanlispor

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a trimis în teren următorii jucători: Niţă - Tamaş, Moke, Alin Toşca, Momcilovici - Pintilii, Muniru - Enache, Boldrin, De Amorim - Ad. Popa.

Osmanlispor, pregătită de Mustafa Ackay, evoluează în următoarea formulă: Karcemarskas – Vrsajevici, Curuksu, Prochazka, Tiago Pinto -Cagiran, Maher – Regattin, P. Ndiaye, Delarge – Rusescu.

Meciul este arbitrat de italianul Paolo Mazzoleni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.