Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, component al echipei de Cupă Mondială a Italiei, specializat în schi viteză, a murit alături de prietena sa, într-un accident pe munte, în Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Într-un tragic accident de munte, deasupra localităţii Champoluc, Jean Daniel Pession, în vârstă de 28 de ani, membru al echipei de Cupa Mondială, şi-a pierdut viaţa. Împreună cu Pession, a murit şi prietena sa”, a precizat Federaţia Italiană de Sporturi de Iarnă.

Cei doi au căzut de la peste 600 de metri.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Iubita schiorului, Elisa Arlian, în vârstă de 26 de ani, era instructor de schi şi profesoară.

Accidentul a avut loc pe Muntele Zerbion, în regiunea Valea Aosta.

Cuplul plecase în dimineaţa tragediei pentru a ajunge pe un vârf pe care îl cunoştea. Când cei doi nu s-au mai întors, familia lor a alertat salvatorii, a relatat Rai. Elicopterele au fost trimise imediat, dar, neexistând indicii cu privire la locul unde au căzut, căutările au durat ore întregi. Salvatorii au folosit semnalul telefoanelor mobile pentru a găsi locul în care se aflau şi i-au găsit pe cei doi legaţi unul de altul, lucru obişnuit pentru alpinişti.

De-a lungul carierei, Pession a obţinut cele mai bune rezultate în 2021, clasându-se pe locul 15 în ierarhia finală a Cupei Mondiale, în timp ce la Mondiale a terminat pe locul 22 la Vars în 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.