Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat după meciul cu AS Roma, scor 0-4, că aceasta este diferenţa de valoare dintre campioana României şi gruparea italiană, el menţionând că formaţia sa este "oglinda a ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc în momentul de faţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Am încercat să închidem jocul în prima repriză. Am luat două goluri din faze fixe în prima repriză. (...) Orice situaţie de unu la unu era câştigată de jucătorii Romei. Asta e diferenţa de valoare dintre noi şi Roma. Este o echipă la care cel mai prost salariu al lor cred că este cât tot fondul nostru. Suntem oglinda a ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc în momentul de faţă", a spus Şumudică la Dolce Sport.

El a menţionat că toate duelurile au fost câştigate de AS Roma. "Am fost un pic letargici, toate duelurile le-au câştigat ei, tot ce a fost la limită era în favoarea lor dat de brigada de arbitri, dar asta nu a influenţat rezultatul. Îmi pare rău că nu a marcat Denis când a scăpat. Asta e, jucăm în continuare. Roma este o forţă. A jucat cu cea mai bună echipă, cu echipa cu care vrea să joace cu Inter", a adăugat tehnicianul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Şumudică a precizat că nu îi este uşor să controleze situaţia în momentul de faţă, având în vedere "sumedenia de probleme" care apasă pe umerii jucătorilor săi.

Formaţia Astra Giurgiu a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa AS Roma, în etapa a doua a grupei E a Ligii Europa.

Au marcat Strootman ’15, Fazio ‘45+2, Fabricio ’47 (autogol) şi Salah ‘55.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.