Două familii din oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, s-au luat la bătaie, membrii acestora provocându-şi reciproc răni, iar scandalul a continuat la un spital din Capitală, unde răniţii au ajuns, iar rudele acestora au venit cu obiecte contondente. În timpul altercaţiei, un monitor din camera de gardă a fost distrus. Cei implicaţi în bătaie au plecat înainte de sosirea poliţiştilor, în prezent Poliţia făcând verificări pentru identificarea celor implicaţi în evenimentele violente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
„La data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti. Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în oraşul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, la spital ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, informează Poliţia Capitalei.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei, însă cei implicaţi în bătaie plecaseră de la spital înaintea sosirii echipajelor.
Poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Bucureşti fac în prezent verificări pentru identificarea şi depistarea celor implicaţi în scandal. 
În urma conflictului a fost deschis dosar penal care vizează comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, cercetările desfăşurându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.