Atacantul Danijel Subotici a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a ezitat atunci când a aflat că este dorit de FC Dinamo, el menţionând că este dornic să arate ce poate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Am ales să vin la Dinamo pentru că este unul din cluburile cele mai mari din România. Pe lângă Steaua, Dinamo e cel mai mare club din România. Când am auzit că sunt interesaţi de mine am spus imediat să trimită biletul, că sunt pregătit şi vreau să vin aici, să joc şi să arăt ce pot. Ultimul an a fost foarte greu pentru mine şi îi mulţumesc clubului Dinamo că are încredere în mine şi mi-a oferit posibilitatea să arăt ce pot şi ce fel de jucător sunt de fapt. Anul trecut nu a fost aşa cum mi-am imaginat. În Coreea am avut probleme cu antrenorul, cu filozofia lui. După şase luni ne-am dat mâna şi am schimbat echipa”, a spus Subotici.

El a menţionat că este de părere că este atacantul de care are nevoie Dinamo. “Am venit aici să mă bat pentru titlu, nu am venit să intrăm în primele şase. Eu zic că Dinamo e un club care trebuie să se bată în fiecare an pentru titlu. Şi anul ăsta cred că putem. Fotbalul în România nu e slab deloc, e foarte tehnic. Când mă uit la fotbalul din România mi se pare că mă uit ca în Spania. Îmi place jocul ăsta. Pentru mine e important că mister a fost şi el atacant. Şi directorul nostru a fost atacant şi nu am cum să nu învăţ pe lângă ei, nu am cum să nu joc bine”, a adăugat fotbalistul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Atacantul Danijel Subotici a semnat în această săptămână un contract cu FC Dinamo. Ultima oară în Kazahstan, la Shakhter Karagandy, Subotici şi-a început cariera la juniorii clubului FC Basel şi a mai evoluat pentru Portsmouth, Zulte Waregem, Southend United, Grosseto, Universitatea Craiova, ASA Tg. Mureş, Volyn Lutsk, Gabala, Al-Qadisiya, Sheriff Tiraspol şi Ulsan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.