Europarlamentarul PNL Adina Vălean a declarat, joi, că a înţeles de ce a primit România acest portofoliu de comisar european şi este absolut logic, pentru că este un portofoliul eminamente pentru un comisar reprezentând socialiştii europeni. Ea a precizat că În Comisia trecută, îmi amintesc că a fost pur şi simplu bătaie pe portofoliul ăsta, cu drepturi sociale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Orice portofoliu îm Comisia Europeană poate fi de top of sau poate fi eşuat, depinde ce faci cu el. Contează foarte mult şi omul, plus, într-o perioadă lungă de cinci ani lucrurile evoluează, pleci cu ceva, apar alte lucruri. Eu am înţeles de ce a primit România acest portofoliu, e absolut logic, pentru că este un portofoliul eminamente pentru un comisar reprezentând socialiştii europeni şi, dacă ne uităm în componenţa Comisiei, vedem că în fond, sunt doar trei comisari care aparţin familiei socialiste şi atunci cineva trebuia să aibă acest portofoliu”, a declarat în emisiunea România Politică, de la Prima News, Adina Vălean, fost comisar European pe Transporturi din partea României.

Ea a precizat că i se pare că are sens această atribuire şi depinde mult ce va face Roxana Mînzatu, noul comisar european, cu acest portofoliu.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”În Comisia trecută, îmi amintesc că a fost pur şi simplu bătaie pe portofoliul ăsta, cu drepturi sociale. (..) De ce nu, doamna Mînzatu poate face o frumoasă carieră în Partidul Socialist European cu acest portofoliu”, a precizat Vălean.

 Adina Vălean a spus despre portofoliul economic despre care vorbeau liderii PSD că de la bun început a spus că este puţin sceptică că se va da un portofoliul economic, mai ales portofoliul pentru economie, unei ţări care nu este în zona euro.

”Am fost criticată că de ce zic eu că nu s poate, dar nu am spus-o cu răutate”, a completat ea.

”Îi doresc mult success doamnei Mînzatu, depinde numai de ea ce va face cu acest portofoliu care poate fi unul de succes pentru ea, pentru PSD şi pentru România”, a subliniat Vălean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.