Echipa Steaua a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut, joi, pe Arena Naţională, în compania formaţiei FC Zurich, în etapa a treia a grupei L a Ligii Europa

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE 21.44: FC Zurich a egalat Steaua, scor 1-1, Kone a marcat în minutul 85

Formaţia FC Zurich a egalat echipa Steaua, scor 1-1, în meciul de pe Arena Naţională, din grupa L a Ligii Europa, Kone reuşind să marcheze în minutul 85.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

UPDATE 21.21: Steaua conduce FC Zurich, scor 1-0, Golubovici a marcat în minutul 63

Steaua conduce FC Zurich, scor 1-0, după ce Golubovici a marcat în minutul 63 al meciului de pe Arena Naţională, din etapa a treia a grupei L a Ligii Europa.

Golubovici a marcat după o pasă de la Adrian Popa.

UPDATE 20.45: Steaua şi FC Zurich se află la egalitate la pauză, scor 0-0, în meciul din grupa L a Ligii Europa

Formaţiile Steaua şi FC Zurich se află la egalitate, scor 0-0, la pauza meciului de pe Arena Naţională, din etapa a treia a grupei L a Ligii Europa.

La partidă asistă circa 15.000 de spectatori, între care 600 de fani ai echipei elveţiene.

20.00: Partida Steaua - FC Zurich, din etapa a treia a grupelor Ligii Europa, a început

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a trimis în teren următorii jucători: Niţă - Ovidiu Popescu, Tamaş, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Muniru - Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovici.

FC Zurich, pregătită de Ulrich Forte, evoluează în următoarea formulă: Vanins - Brunner, Kecocevic, Nef - Buff, Yapi, Sarr, Voser - Winter, Kone, Rodriguez. 

Meciul este arbitrat de ungurul Tamas Bognar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.