Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că nu a cerut şi nu şi-a propus să joace cu numărul 10 la naţionala României şi este încrezător în evoluţia de la meciul cu Elveţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Hagi şi Mutu au fost unici în istoria naţionalei. Nu am cerut eu şi nici nu mi-am propus să joc cu numărul 10 la naţională. Francezii îl au ca număr 10 pe Gignac şi înainte l-a purtat Zidane, iar la ei nu se pune presiune sau nu se face atât tam-tam. Lumea ar trebui să înceteze să mă mai compare pe mine sau pe alt jucător care poartă 10 la naţională cu Hagi şi Mutu, pentru că deocamdată e greu să ajungem la valoarea lor şi să facem ce au făcut ei pentru naţională", a declarat Nicolae Stanciu, conform Digisport.

Stanciu este încrezător pentru meciul cu Elveţia, următoarea adversară a României la Euro.-2016."Atât eu, cât şi colegii mei suntem încrezători şi credem că putem scoate un rezultat pozitiv cu Elveţia. Din echipa lor îmi place Xhaka. Îl ştiu pe Seferovic, de la reprezentativa U19, unde a jucat şi Rodriguez, fundaşul stânga. Au fost campini mondiali la un moment dat, la acea categorie de vârstă. Au jucători foarte buni. Au jucători foarte buni, iar eu cred că cei ofensivi sunt mai periculoşi şi pot face diferenţa oricând. Cred că în 2008 am suferit o accidentare destul de gravă şi nu mă mai gândeam dacă o să mai joc fotbal sau nu. Acum cred că mă gândesc în fiecare zi de când suntem aici unde am ajuns şi ce am realizat. E o onoare şi o mândrie să pot să fiu aici, să reprezint milioane de români şi cu toţii ne dorim să îi facem fericiţi", a mai spus Stanciu.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

România a fost învinsă de Franţa în meciul de debut la Euro-2016, scor 2-1, iar, miercuri, de la ora 19.00, va juca în compania Elveţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.