Fostul lider WTA Simona Halep a ajuns, vineri, la Cluj-Napoca, unde va participa la Sports Festival. Sportiva a fost întâmpinată la aeroport de primarul Emil Boc, care i-a urat “bun venit şi revenit acasă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “I-am spus bun venit şi revenit acasă. Sunt convins că se simte ca acasă. M-a impresionat faptul că oamenii de la aeroport au aplaudat. Asta arată că Simona rămâne în sufletul românilor. I s-a făcut o mare nedreptate.  Să o încurajăm mâine în Sala Polivalentă şi să îi urăm drum bun în tenisul mondial. Simona inspiră o generaţie întreagă”, a spus Boc.

Halep s-a declarat încântată de primirea de care a avut parte: “Primirea este superbă aşa că am păşit cu dreptul”. “Mă simt bine. Mă bucur tare mult că am revenit la Cluj. A fost o perioadă dificilă. La meciul demonstrativ o să fie cu siguranţă o atmosferă deosebină”.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

La Sports Festival, sâmbătă seară, Simona Halep va juca un meci demonstrati de dublu alături de Andrei Pavel împotriva cuplului Steffi Graf/Andre Agassi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.