Formaţia Juventus Torino, liderul din Serie A, a pierdut, sâmbătă, partida disputată în deplasare cu echipa Spal, scor 1-2, după ce a condus cu 1-0, în etapa a XXXII-a a campionatului Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Juventus a deschis scorul prin Moise Kean, în minutul 30.

Pentru Spal au înscris Bonifazi ’49 şi Floccari ’74.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Partidele AS Roma – Udinese şi AC Milan – Lazio Roma au loc tot sâmbătă, meciurile Torino – Cagliari, Fiorentina – Bologna, Sampdoria – Genoa, Sassuolo – Parma, Chievo – Napoli şi Frosinone – Internazionale Milano sunt programate duminică, iar întâlnirea Atalanta – Empoli se va disputa luni.

Juventus, care a înregistrat sâmbătă al doilea eşec din acest sezon, este foarte aproape de câştigarea titlului în Italia. Torinezii au 84 de puncte obţinute în 32 de meciuri, în timp ce echipa de pe locul doi, Napoli, are 64 de puncte obţinute în 31 de jocuri. Campionatul Italiei are 38 de etape.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.