Tehnicianul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat duminică seară, după meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 2-1, că elevii săi ar fi trebuit să închidă jocul din prima repriză şi a adăugat că nu a luat cele mai bune decizii în unele situaţii, dar în mare parte este mulţumit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Am trăit meciul la intensitate maximă. În mare Steaua a făcut un meci foarte bun. Şi în etapa asta şi etapa trecută am câştigat pe final, venim după o perioadă foarte grea, cu multe meciuri. În mare sunt mulţumit. Trebuia să închidem jocul din prima repriză. Suferim, dar e mai frumos când suferi şi câştigi la final. 90 de minute am jucat numai noi, cei de la ASA s-au apărat foarte bine. Din păcate nu am luat decizile cele mai bune, mai ales când am avut lovituri libere sau cornere", a spus Reghecampf la Digi Sport.

De cealaltă parte, antrenorul echipei ASA Târgu Mureş, George Ciorceri, a declarat că este mulţumit de dăruirea jucătorilor săi. "De prima repriză sunt puţin nemulţumit, am fost dominaţi, din cauza timidităţii, a lipsei ritmului de joc... În repriza a doua am reuşit să echilibrăm jocul. A fost o greşeală de aşezare a jucătorilor noştri la 2-1. Jucătorii care au intrat s-au plasat greşit tactic. Ivan Gonzalez a avut şi ceva probleme cu glezna, dar toţi băieţii s-au bătut la capacitatea maximă pe care au avut-o. Sunt mulţumit de dăruirea pe care au avut-o, nu neapărat de realizările lor", a afirmat Ciorceri.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, în care golul de 2-1 a fost marcat de Ivan Gonzalez în propria poartă.

Golurile au fost înscrise de Adrian Popa ‘40 şi Ivan Gonzalez '84 (autogol) pentru Steaua, respectiv Brandan '62 (penalti) pentru oaspeţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.