Antrenorul echipei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Astra Giurgiu din etapa a doua a play-off-ului Ligii I este extrem de important şi a susţinut că declaraţiile lui Marius Şumudică referitoare la această partidă l-au ambiţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Va fi un meci dificil, întâlnim echipa de pe primul loc. Chiar dacă Şumudică a spus că nu este meciul important pentru el, cred că este foarte important. Cred că şi-ar dori să piardă toate meciurile, mai puţin pe cel cu Steaua. Noi ştim exact ce avem de făcut. Probabil că încearcă să facă anumite lucruri, să le aducă lor un avantaj. Pe mine mă ambiţionează, şi pe jucători la fel, dacă pe ei nu-i interesează, să bage juniorii, atunci vom vedea dacă e important. Trebuie să încercăm să ne câştigăm meciul, dar să fim atenţi să nu primim gol. Au jucători foarte buni şi avantajul acestor şase puncte. Dacă nu vor câştiga, vor intra şi ei într-o stare mai puţin plăcută, că şi ei au probleme", a declarat Reghecampf.

Tehnicianul stelist este încrezător în victorie la meciul de duminică, deşi apreciază că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi: "Trebuie să fim foarte atenţi, am avut un program foarte greu, am întâlnit cele mai bune echipe din campionat. Este bine că am câştigat un meci cu Astra, am făcut două remize cu Dinamo, sper ca mâine seară să câştigăm".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Reghecampf a vorbit şi despre faptul că tehnicianul Astrei, Marius Şumudică, a făcut gesturi obscene în direcţia fanilor stelişti la finalul meciului din Cupa Ligii: "Fiecare om are caracterul lui. Eu şi când au fost anumite momente când fanii au scandat de Dinamo sau Rapid, am evitat să intru în jocul lor. Nu sunt în măsură să-l judec pe Şumudică, fiecare om ştie ce are de făcut". 

Deşi principalele adversare la titlu ale Stelei sunt considerate Astra şi Dinamo, Reghecampf ia în serios formaţia Pandurii. "Cred că Pandurii are şanse foarte mari să se bată pentru primul loc. Joacă foarte bine, profită de greşeală adversarului. Este o echipă pe care o iau foarte în serios. Au şanse foarte mari să câştige campionatul", a afirmat tehnicianul stelist.

Meciul Steaua - Astra Giurgiu, din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.30, la Piteşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.