Tehnicianul Mircea Rednic este bucuros că echipa Dinamo a revenit şi a câştigat meciul cu FC Viitorul, scor 2-1, dar speră într-o evoluţie mai bună la partida cu Steaua, de runda următoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Mă bucur că am revenit în joc, mă bucură reacţia băieţilor la pauză, au fost alături de Cerniauskas, săracul, are o perioadă mai grea, a luat trei goluri cu Lituania, patru cu Astra. Nu sunt supărat pe el, trebuia adus un portar care să creeze concurenţă. Râmniceanu nu este la ceea ce mă aşteptam eu.  N-am experimentat nimic, am avut jucători accidentaţi. Lazăr a făcut un meci foarte mult şi poate mai mult. Lazăr este jucătorul nostru, depinde numai de el dacă rămâne. Mă bucur că am trecut pe locul 3 până mâine, sper să rămânem. Ar fi frumos să câştigăm cu Steaua, ştiţi ce înseamnă un astfel de joc. Sper să avem o evoluţie mai bună, dacă vrem să câştigăm cu Steaua. Noi vrem să ne pregătim foarte bine şi ne gândim doar la meciul cu Steaua", a declarat Rednic, conform Digisport.

Tehnicianul nu ţine cu nicio echipă la meciul Astra - Pandurii de marţi, dar îl susţine pe Marius Şumudică, mai ales pentru că acesta "l-a lăudat şi periat".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Rednic a revenit asupra balonului luat de Denis Alibec după meciul cu Astra, în care atacantul a marcat de trei ori: "Mă bucur că a sunat şi s-a interesat. Pe mine mă interesează soarta lui Cornel (n.r. - magazinerul FC Dinamo) şi era mingea noastră", a afirmat Rednic.

Formaţia Dinamo a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Viitorul, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, şi a urcat pe locul trei în clasament.

Pentru Dinamo au marcat Romario Kortzorg '24 şi Lazăr '71, iar pentru FC Viitorul a înscris Tănase '6.

Dinamo joacă, duminică, pe Arena Naţională, cu Steaua. într-un meci programat de la ora 20.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.