Portarul “Generaţiei de Suflet“ Florin Niţă va primi, marţi, titlul de cetăţean de onoare al judeţului Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Titlul îi va fi oferit de preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov,, Hubert Thuma, în cadrul unei ceremonii la sediul Consiliului Judeţean Ilfov.

Distincţia este acordată datorită prestaţiei pe care Florin Niţă a avut-o la Euro 2024 şi în contextul în care acesta locuieşte în Periş, Ilfov.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În vârstă de 37 de ani, Niţă a fost titular în poarta naţionalei în toate cele patru meciuri de la Euro 2024, scor 3-0 cu Ucraina, scor 0-2 cu Belgia, scor 1-1 cu Slovacia şi scor 0-3 cu Ţările de Jos. Tricolorii au ajuns în optimi după ce au câştigat grupa E.

Florin Niţă este în prezent liber de contract, el încheindu-şi colaborarea cu clubul turc Gaziantep în această vară. Anterior, el a jucat pentru Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga şi Pardubice.

Florin Niţă este căsătorit cu Laura de 11 ani şi au doi copii, Andrei şi Maia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.