Mijlocaşul naţionalei României, Nicolae Stanciu, a declarat, vineri, după victoria din meciul amical cu georgia, scor 5-1, că este optimist înaintea Campionatului European şi speră ca "tricolorii" să facă o figură frumoasă la competiţia din Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Mă bucur că lumea are încredere în mine. Am continuat sezonul bun cu goluri la naţională, dar contează mai mult forţa grupului. Îmi doream să ajung la echipa naţională şi mă bucur că am reuşit să debutez şi să merg la Campionatul European. Astăzi am făcut un joc reuşit. Am marcat două goluri repede şi asta ne-a ajutat. Sunt foarte optimist pentru ce va urma şi sper să facem o figură frumoasă la Euro. Am încredere că vom realiza un rezultat pozitiv în meciul cu Franţa. Să ajungi să faci ce a făcut Mutu sau Hagi este foarte greu. Acum la naţională cel mai important este grupul", a spus Stanciu la TVR.

Echipa naţională a României a învins, vineri, pe Arena Naţională din Capitală, cu scorul de 5-1 (2-0), reprezentativa Georgiei, în ultimul meci amical înaintea participării la turneul final al Campionatului European.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Golurile "tricolorilor" au fost marcate de Popa '2, Amisulaşvili '3 autogol, Stanciu '49, Torje '80 şi Keşeru '87, în timp ce georgienii au punctat în minutul 68 prin autogolul lui Moţi.

România se află în grupa A la turneul final al Campionatului European, alături de echipele Franţei, Elveţiei şi Albaniei. Tricolorii vor întâlni Franţa în meciul de deschidere la Euro, în 10 iunie, de la ora 22.00, pe Stade de France din Saint-Denis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.