Căpitanul echipei naţionale Nicolae Stanciu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că tricolorii trebuie să fie încrezători înaintea Euro-2024 şi încerce să ajungă la cea mai versiune a lor la turneul din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Suntem încrezători înaintea acestor două meciuri amicale (n.r. - cu Bulgaria şi Liechtenstein), apoi mai avem o săptămână să ne pregătim pentru Euro-2024. Am vorbit tot timpul despre unitate lşi spiritul echipă, am demonstrat asta în preliminarii, când multă lume nu se aştepta. Forţa grupului continuă să crească încrederea dintre noi este ceva deosebit. Nu pot să vă promit nimic acum, dar cert este că vom da totul la fiecare meci la acest European şi nu vom avea regrete după meci. Nu mă gândesc la un meci de fotbal ca o presiune, sunt alţi oamenii care sunt sub presiune mai mare. Cred că trebuie să ne bucurăm de fotbal, să fim încrezători, să fim conştienţi că acolo este alt nivel şi muncim împreună să ajungem la cea mai bună versiune a noastră. Toţi ne gândim la meciul cu Ucraina, primul meci, şi apoi vom vedea unde vom ajunge.Sper să fiom toţi sănătătoşi să mergem în această formulă în Germania", a declarat Stanciu.

Stanciu a subliniat că toţi jucătorii naţioinalei sunt pregătiţi pentru turneul final: "Cred că toată lumea este pregătită de acest european. Aceşti opti ani pe mine m-au călit, am avut parte de dezamăgiri în tricoul naţionale, asta m-a făcut mai puternic. Absolut toată  lumea va fi pregătită".

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Echipa naţională a României va susţine două meciuri amicale înaintea participării la Euro-2024: cu Bulgaria în 4 iunie, de la ora 21.30, şi Liechtenstein în 7 iunie, de la ora 21.00. Ambele partide se vor disputa pe stadionul Steaua.

La Euro-2024, România debutează la 17 iunie, cu Ucraina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.