Fostul număr unu mondial Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open (turneu de categorie WTA 250) din cauza unei accidentări la spate care a forţat-o să se retragă de la China Open, săptămâna trecută, au anunţat, luni, organizatorii citaţi de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Sportiva în vârstă de 26 de ani a fost nevoită să părăsească terenul în setul al doilea al meciului ei din optimi de finală de la China Open din Beijing, după ce s-a confruntat cu o problemă la partea inferioară a spatelui în faţa viitoarei campioane Coco Gauff.

„Din cauza unei accidentări, Naomi Osaka a decis să se retragă din turneu”, a declarat într-un comunicat Asociaţia Japoneză de Tenis.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Osaka urmează să joace în turneul de tenis Pan Pacific Open 2024 (de categorie 500), care se desfăşoară în perioada 21-27 octombrie la Tokyo.

Osaka, de patru ori campioană de Grand Slam, a disputat ultimul turneu WTA pe teren propriu în 2022, când a jucat la Pan Pacific, dar s-a retras înainte de meciul din turul al doilea din cauza unor dureri abdominale.

Japan Open începe pe 14 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.