Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Marius Şumudică, a declarat, marţi, că este mulţumit de remiza cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I, subliniind că este în grafic, deoarece obiectivul său este clasarea între primele trei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Am câştigat un punct, am jucat cu o echipă bună, bine aşezată în teren. E greu să gestionezi momente când joci în zece oameni şi ai presiune. Sunt mulţumit de punctul obţinut, mă menţine pe primul loc. Felicit echipa adversă, a demonstrat că este bună. Nu am ce comenta arbitrajul, a fost ok, îi felicit, mai departe vom vedea ce se va întâmpla. Pandurii a avut în faţa noastră două zile de odihnă, a venit după un eşec, i-a înrăit şi i-a unit. Noi am venit după 4-1, cu euforie. Nu avem alte soluţii decât să luăm supradin, anticârcel, iar diferenţa se vede. Noi ne jucăm şansa, sunterm unde trebuie să fim, avem şase puncte avans faţă de Dinamo, urmăritoarele noastre, şi vreo zece faţă de altele. Consider că suntem în grafic. Vom avea mai multe zile de odihnă, întâlnim echipe foarte bune. Obiectivul este să terminăm în primele trei, azi sunt în grafic", a declarat Şumudică la Digisport.

El a apreciat că va fi suspendat , miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, deoarece "asta este ceeea ce se întâmplă în România la ora actuală".  "Săpunaru a fost suspendat imediat că a făcut gesturi obsecene, iar bunul nostru naţional şi bibeloul nostru (n.r. - stelistul Nicolae Stanciu) nu trebuie atins, chiar dacă face gesturi obscene", a adăugat Şumudică.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, marţi, pe teren propriu, în compania echipei Pandurii Târgu Jiu, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I, în care giurgiuvenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 43, după eliminarea lui Felipe Teixeira.

Teixeira primit două cartonaşe galbene, şi implicit pe cel roşu, într-un interval de şase minute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.