Australianul Nick Kyrgios a fost amendat de ATP cu 17.500 de dolari pentru comportament nesportiv la turneul de la Queens Club, după atitudinea sa de la meciurile de joi, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

El a primit o amendă de 7.500 de dolari pentru comportamentul de la primul meci, şi una de 10.000 de dolari pentru comportamentul de la al doilea meci.

Joi, Kyrgios a trebuit să joace două meciuri, după ce ploaia a afectat desfăşurarea competiţiei în zilele anterioare. În meciul cu spaniolul Roberto Carballes Baena, pe care l-a câştigat cu 7-6 (4), 6-3, în turul I, rebelul australian s-a certat cu arbitrul de scaun Fergus Murphy, considerând că, la minge de set, al doilea serviciu al adversarului său a fost aut şi, astfel, dublă greşeală. 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

"Nu o să dau sută la sută când un arbitru de linie truchează meciul, nu mai vreau să joc", a spus Kyrgios. "Bro, tu faci mişto de mine. Mingea a fost mult aut, fără glumă. Ce faci? De fapt, ce faci tu aici? Bro, e o glumă! Refuz să mai joc. Şi şapca ta arată ridicol, nici măcar nu e soare", i-a transmis Kyrgios arbitrului de scaun, care s-a făcut că nu aude remarca despre şapca lui, însă l-a avertizat pe jucător pentru conduită nesportivă. Tenismenul australian a continuat partida, dar s-a certat şi pe el însuşi: "Atât de leneş, fă ceva, eşti atât de leneş! Ai jucat FIFA până la 03.00, la ce să te aştepţi".

Kyrgios a pierdut partida din turul al doilea, disputată în aceeaşi zi, scor  6-7 (4) 7-6 (3) 7-5 cu canadianul Felix Auger-Aliassime. La această confruntare, sportivul a primit un avertisment după ce a trimis o minge în afara terenului după o decizie împotriva sa.

De asemenea, potrivit Reuters australianul a avut conflicte cu fani şi cu un fotograf.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.