Internaţionalul francez al echipei FC Barcelona, Jules Kounde, a şi-a exprimat nemulţumirea faţă de programul competiţiilor, pe care jucătorii îl consideră supraîncărcat. El a reacţionat la comentariile lui Rodri, mijlocaşul lui Manchester City, potrivit cărora ar fi posibilă o grevă a jucătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„Spunem asta de 3 sau 4 ani şi nimeni nu ne ascultă pe noi, jucătorii, care suntem principalii actori. Va veni un moment în care vom intra în grevă. Doar aşa vom fi auziţi”, a spus Kounde.

Competiţii precum Liga Campionilor şi Cupa Mondială a Cluburilor şi-au schimbat formatul, ceea ce poate face ca jucătorii care participă la aceste competiţii să joace mai mult de şaizeci de meciuri într-un sezon.

„Vedem din ce în ce mai multe accidentări din cauza lipsei de odihnă”, spune Koundé, care crede că un sindicat al jucătorilor ar putea contribui la «un mesaj mai puternic».

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Kounde va juca pentru FC Barcelona joi seară, în Liga Campionilor, contra echipei AS Monaco.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.