Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Steaua, pierdut de FC Viitorul cu scorul de 1-3, că nu vrea să îi ia din merite echipei lui Laurenţiu Reghecampf, dar mici detalii au făcut diferenţa, el făcând referire la arbitraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Fotbalul e format din detalii mici, care fac diferenţa la un moment dat. Am început jocul bine, iar până la cele două momente am jucat bine. Până în minutul 34, lucrurile erau 50-50%. Cele două momente au schimbat meciul şi e greu să revii, ca echipă tânără, care capătă experienţă. La Târgu Jiu, al patrulea arbitru a zis ceva, acum a zis altceva. Dacă a fost penalti sau henţ ziceţi voi, ce să zic eu? Dacă a fost henţ şi nu l-a văzut al patrulea arbitru, care văzuse penalti, ce să mai zic? Dacă încep şi eu cu 3-0, pare mai uşor după aia. Nu vreau să îi iau Stelei din merite, pentru că e puternică şi îşi doreşte. Nu vreau să vin să îmi creez scuze, dar e o realitate. Pentru noi nu e bună, fiindcă vrem să jucăm, suntem în play-off şi credeam că aici e care pe care şi cel mai bun e câştigător. Trageţi voi concluzia, cu ce se întâmplă meci de meci", a spus Gheorghe Hagi, conform digisport.ro.

Hagi a precizat că echipa sa vrea să joace şi are de învăţat de la fiecare meci. "Am luat bătaie, mă doare şi nu îmi place, dar asta e. Când nu ai ce să faci şi nu depinde de tine... Nu sunt aici să plâng. Eu doar constat două lucruri pe care le spun. Sunt mici detalii care fac diferenţa. Vrem să jucăm, suntem aici şi avem de învăţat de la fiecare meci. Mergem înainte, analizăm şi o să tragem concluziile, ce am făcut bine şi ce am făcut rău", a mai spus tehnicianul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Gheorghe Hagi a subliniat că nicio echipă nu a dominat FC Viitorul în play-off până acum. "Avem fotbalul cel mai bun, golurile cele mai multe. Că am pierdut unele meciuri, e normal, că nu suntem dintr-o dată invincibili. Cred că merităm să jucăm în play-off, dar aici lucrurile sunt mai grele, iar noi suntem mici. Noi nu contăm deloc încă dinainte să înceapă play-off-ului", a adăugat el.

Formaţia Steaua a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Tănase ‘73 pentru Viitorul şi Hamroun ’35 (penalti), Ad. Popa ’40 şi Stanciu ’58 pentru Steaua.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.