Reprezentativele Germaniei şi Franţei au remizat, scor 0-0, joi, la Munchen, în primul meci al Seriei A, Grupa 1, din cadrul Ligii Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În Seria B a Ligii Naţiunilor, Ţara Galilor s-a impus acasă, cu scorul de 4-1, în faţa Irlandei, în Grupa 4. Au marcat Lawrence ‘6, Bale ’18, Ramsey ’37 şi Roberts ’55 pentru învingători, respectiv Williams ’66 pentru învinşi. În Grupa 1, Cehia a pierdut cu 1-2 confruntarea de acasă cu Ucraina, oaspeţii obţinând victoria pe final (goluri Schick ‘4 / Konoplianka ‘45+1, Zincenko ‘90+3.).

În Seria C, Norvegia s-a impus acasă, scor 2-0, în faţa naţionalei din Cipru, într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs, contând pentru Grupa 3. Golurile au fost marcate de Johansen, în minutele 21 şi 42.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În aceeaşi serie şi aceeaşi grupă, Bulgaria a învins în deplasare Slovenia, scor 2-1. Golurile bulgarilor au fost înscrise de Kraev ‘3, ’59, iar pentru sloveni a marcat Zajc ’40.

În Seria D, Macedonia a învins în deplasare Gibraltar, scor 2-0 (goluri Trickovski ’19, Alioski ’35), în Grupa 4 şi Letonia a remizat cu Andorra, scor 0-0, în Grupa 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.