Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, întrebat dacă regretă că nu l-a susţinut pe Nicuşor Dan la alegerile locale, că în acest moment, regretele sunt tardive şi trebuie să privim în viitor

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat dacă regretă că PNL nu l-a susţinut pe Nicuşor Dan la alegerile locale.

”În acest moment, regretele sunt ardive. Trebuie să privim în viitor”, a răspuns Ciucă. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În contextul reacţiei la scandalul privind Planşeul de la Piaţa Unirii, Ciucă a mai fost întrebat dacă PNL a greşit când i-a susţinut pe Daniel Băluţă şi pe Robert Negoiţă la primărie. ”Nu cred că trebuie să legăm o susţinere trecută, din trecut, de un subiect de actualitate”, a subliniat preşedintele PNL. 

”La alegerile locale a existat o listă comună la cele două primării. Motiv pentru care, m-am exprimat cât se poate declar vis-a-vis de ceea ce s-a întâmplat luni, este inadmisibil şi consider că, în continuare, trebuie să avem respectate toate prevederile legale şi procedurale”, a arătat Ciucă, precizând că vorbim de o investiţie de 800 de milioane de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.