Un pacient cu arsuri a fost transportat, miercuri, cu o aeronavă Spartan la Bruxelles, pentru a fi internat la un spital de acolo, anunţă Ministerul Apărării Naţionele (MApN). Totodată, aeronava va aduce acasă trei persoane care s-au aflat la tratament în Belgia şi a căror stare s-a îmbunătăţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit MApN, o aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a efectuat, miercuri, la solicitarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, o misiune de transport umanitar pe ruta Otopeni - Bruxelles (Belgia), a unui pacient diagnosticat cu arsuri, care va fi internat la Spitalul Militar ”Regina Astrid”.

Echipa medicală care a monitorizat pacientul pe timpul zborului a fost formată din specialişti din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti şi personal medical militar din Ministerul Apărării Naţionale.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Aeronava, care a decolat în jurul orei 10.15, urmează să repatrieze la întoarcere trei persoane aflate în aceeaşi unitate medicală din Belgia pentru tratament de recuperare medicală şi a căror stare de sănătate s-a îmbunătăţit”, a precizat sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.