Florin Maxim, antrenorul echipei câştigătoare a Cupei României la fotbal, a primit titlul de cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În deschiderea şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Hunedoara, în cadrul unei festivităţi care a durat circa o oră, au fost acordate Diplome de Excelenţă componenţilor lotului, staff-ului tehnic şi membrilor Consiliului de Administraţie al FC Corvinul 1921 Hunedoara pentru contribuţia adusă la câştigarea Cupei României.

"Vreau să le mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care ni l-au acordat şi pe care ni-l acordă necontenit şi să îi asigur că astfel de momente nu ne fac decât să ne dorim să mai scriem câteva file frumoase din povestea acestui club. Sunt onorat pentru această distincţie, mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean, domnul Laurenţiu Nistor, tuturor consilierilor judeţeni pentru că s-au gândit la acest lucru, atât pentru mine, cât şi pentru colegii mei. Toţi am muncit pentru a ne îndeplini acest vis şi mă bucur că am putut răsplăti încrederea pe care a avut-o domnul primar, Dan Bobouţanu, în noi, în acest proiect! Vreau să le mulţumesc şi colegilor, prietenilor, familiei mele, părinţilor şi soţiei, celor două fete, pentru faptul că au fost mereu alături de mine, mai ales când prezenţa mea fizică nu a fost posibilă", a declarat Florin Maxim, conform paginii de Facebook a clubului Corvinul.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
"Am găzduit, astăzi, una dintre cele mai emoţionante şedinţe ale Consiliului Judeţean Hunedoara din ultimii ani. Într-o atmosferă de sărbătoare, am răsplătit munca unei echipe care ne-a făcut mândri că suntem locuitori ai judeţului Hunedoara. Corvinul Hunedoara este această echipă frumoasă, talentată şi motivată, care ne-a adus cea mai mare bucurie prin câştigarea Cupei României la fotbal, ediţia 2024", a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara.

 

Vineri, Florin Maxim a devenit cetăţean de onoare al municipiului Hunedoara.

Corvinul Hunedoara a câştigat, la 15 mai, Cupa României, pentru prima oară în istoria sa, după ce a învins în finală Oţelul Galaţi, scor 3-2, la lovituri de departajare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.