Un bărbat de 46 de ani şi fiica sa, de 15 ani, au fost răniţi, vineri dimineaţă, după ce au fost loviţi de un autoturism, în timp ce traversau o stradă din municipiul Sibiu, pe trecerea de pietoni. Adolescenta a fost resuscitată şi intubată, fiind în stare gravă, cu un traumatism cranian sever. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Medicii anunţă că bărbatul are mai multe fracturi, la gambă, la coaste şi la coloană, dar este conştient, stabil şi cooperant. Fata este intubată şi sedată, având leziune cerebrală şi fractură de bazin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - Reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu au transmis că bărbatul în vârstă de 46 de ani este conştient, stabil şi cooperant, având o fractură deschisă la gambă, mai multe fracturi costale şi la coloană. 

”Tânăra în vârstă de 15 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe intubată şi sedată, având o leziune cerebrală şi fractură de bazin. La momentul actual, ambele victime primesc îngrijiri medicale de specialitate pentru rănile suferite şi sunt ţinute sub atenta supraveghere a medicilor”, a precizat sursa citată.
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

UPDATE - Potrivit ISU Sibiu, minora în vârstă de 15 ani, intubată, cu un traumatism cranian sever, este transportată la UPU Sibiu.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe strada Drumul Ocnei din municipiul Sibiu.

”În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Vâlcea, a lovit un bărbat şi o minoră, care traversau partea carosabilă, pe trecerea pentru pietoni”, a transmis IPJ Sibiu.

Acolo au fost trimise un echipaj SMURD cu medic şi o ambulanţă SAJ.

”Din primele informaţii, unul dintre pietoni, o fetiţă minoră este inconştientă, a fost preluată de echipajul SMURD cu medic, s-au aplicat cu succes manevre de resuscitare. A fost intubată şi urmează să fie transportată la CPU Luther”, a precizat ISU Sibiu.

Celălalt pieton, un bărbat, a fost preluat de ambulanţa SAJ, cu mai multe traumatisme, cranian şi de membre, el fiind transportat la UPU Sibiu.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul accidentat are 46 de ani, iar minora 15 ani, ei fiind tată şi fiică, din municipiul Sibiu.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.