Fundaşul columbian Yerson Mosquera, de la clubul englez Wolverhampton, va lipsi de pe gazon până la finalul sezonului, în urma unei accidentări la genunchi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Yerson Mosquera (23 de ani) a fost titular în cele cinci partide disputate de Wolverhampton în acest sezon de Premier League. Sâmbătă, în meciul jucat la Birmingham, cu Aston Villa, Mosquera s-a accidentat în minutul 74 şi a fost schimbat.

Diagnosticul pus de medici a fost necruţător pentru columbian, care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a ligamentului colateral tibial al genunchiului piciorului stâng.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

„Vom vizita specialişti în zilele următoare pentru a finaliza planul de intervenţie chirurgicală; aceasta va avea loc în următoarele două săptămâni. În mod clar, pentru Yerson urmează o perioadă lungă de recuperare, iar clubul îi va oferi tot sprijinul de care are nevoie pentru a asigura o reabilitare de succes şi o revenire în competiţie în timp util. Este dificil de precizat când se va produce revenirea pe teren, dar este foarte puţin probabil ca Yerson să joace în acest sezon”, a declarat Phil Hayward, şeful Departamentului de înaltă performanţă de la Wolverhampton.

Yerson Mosquera revenise la Wolverhampton la 1 iulie, după un împrumut de un şase luni la formaţia spaniolă Villarreal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.