La trei luni după ce a fost demis de Fluminense, Fernando Diniz, fostul selecţioner al Braziliei, şi-a găsit un nou club, Cruzeiro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Diniz, 50 de ani, „se va ocupa de antrenamentele echipei începând de marţi”, a precizat clubul din Belo Horizonte într-un comunicat.

În a doua jumătate a anului trecut, Diniz a antrenat atât echipa naţională a Braziliei, cât şi pe Fluminense. Cu toate acestea, experienţa sa cu Seleçao s-a înrăutăţit şi a fost demis în ianuarie, după ce a suferit trei înfrângeri consecutive în calificările pentru Cupa Mondială 2026, în octombrie şi noiembrie.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Cu Fluminense, Diniz a câştigat Copa Libertadores, echivalentul european al Ligii Campionilor, în noiembrie, dar a fost demis în iunie. Echipa era pe ultimul loc în campionatul brazilian la acea vreme.

La Cruzeiro, el îl înlocuieşte pe Fernando Seabra, care a fost demis după remiza 0-0 cu Cuiaba, penultima clasată în campionatul brazilian.

Cruzeiro a câştigat doar trei din ultimele zece meciuri de campionat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.