Toate biletele pentru meciul România - Kosovo, programat la 15 noiembrie, în Liga Naţiunilor, pe Arena Naţională, au fost comandate în 72 de ore, a anunţat pagina de Facebook a tricolorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

În eventualitatea în care vor exista comenzi neonorate, se vor mai pune în vânzare biletele disponibile, precizează sursa citată.

Pentru al doilea meci al tricolorilor în luna noiembrie, cu Cipru, programat luni, 18 noiembrie, s-au comandat până acum 18.000 de bilete!

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Preţul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, preţul începe de la 300 lei.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât şi la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.

Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziţiona bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puţin ale unui copil. Fiecare comandă poate conţine maximum 5 bilete.

Biletele au fost puse în vânzare vineri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.