Didier Deschamps, antrenorul echipei naţionale a Franţei, a deplâns mediul negativ din jurul căpitanului său Kylian Mbappé, care face obiectul unei anchete pentru viol, potrivit presei suedeze, ceea ce anturajul său neagă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„În acest moment, iese peste tot, în orice fel. Am impresia că unii oameni vor să pună totul pe seama lui. Fie că este realitate sau ficţiune, nu am de gând să discut cu el pe tema asta, este un om suficient de mare şi are suficiente resurse pentru a comunica. Nu arăt cu degetul spre nimeni, fiecare este liber să scrie sau să spună ce vrea, dar există un mediu foarte negativ. Dar când te prinzi de lucruri... Nu o să spun că ştiu, pentru că nu ştiu, dar e mai bine să faci un pas înapoi înainte de a spune orice şi totul. (...) Şi totuşi sunt lucruri care nu sunt greu de verificat, dar dacă dai crezare la orice...”, a adăugat el.

Kylian Mbappe a postat luni, pe reţelele de socializare, un mesaj pentru a denunţa „ştirile false” dintr-un articol care transmite informaţii publicate în presa suedeză.

Un site francez a scris luni un articol în care anunţa că poliţia suedeză a demarat o serie de investigaţii după plângerea unei femei pentru un presupus viol care a avut loc în hotelul în care francezul şi rudele lui şi-au petrecut două zile săptămâna trecută. Deşi site-ul a specificat că nu există nicio legătură între Mbappe şi incidentul anchetat Mbappé a publicat un scurt mesaj pe reţelele de socializare: „FAKE NEWS!!! Devine atât de previzibil!! Adus în faţa publicului ca din întâmplare” şi a încheiat mesajul cu un emoticon care face cu ochiul.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.