Kylian Mbappe a postat luni, pe reţelele de socializare, un mesaj pentru a denunţa „ştirile false” dintr-un articol care transmite informaţii publicate în presa suedeză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Un site francez a scris luni un articol în care anunţa că poliţia suedeză a demarat o serie de investigaţii după plângerea unei femei pentru un presupus viol care a avut loc în hotelul în care francezul şi rudele lui şi-au petrecut două zile săptămâna trecută. Deşi site-ul a specificat că nu există nicio legătură între Mbappe şi incidentul anchetat Mbappé a publicat un scurt mesaj pe reţelele de socializare: „FAKE NEWS!!! Devine atât de previzibil!! Adus în faţa publicului ca din întâmplare” şi a încheiat mesajul cu un emoticon care face cu ochiul.

Marţi, Mbappé şi PSG se vor întâlni în faţa comisiei mixte de apel a LFP pentru disputa dintre club şi jucător, atacantul lui Real Madrid cerând plata a 55 de milioane de euro din salarii neplătite şi alte bonusuri.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.