Fundaşul Dani Carvajal, accidentat la meciul câştigat de Real Madrid, scor 2-0, cu Villarreal, a suferit trei leziuni: o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, o ruptură a ligamentului colateral extern şi o ruptură a tendonului popliteu de la piciorul drept.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Fundaşul dreapta va fi supus unei intervenţii chirurgicale în zilele următoare, a anunţat, duminică, gruparea Real Madrid.

Fundaşul spaniol a suferit trei leziuni: o ruptură a ligamentului încrucişat anterior, o ruptură a ligamentului colateral lateral şi o ruptură a tendonului popliteu. Fundaşul dreapta va fi supus unei intervenţii chirurgicale în zilele următoare.

De asemenea, Vinicius Junior acuză probleme cervicale. „Evoluţie în aşteptare”, a precizat Real în comunicatul său de presă referitor la internaţionalul brazilian.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.