Armata israeliană a anunţat duminică că a "încercuit" zona Jabaliya, în nordul Fâşiei Gaza, unde consideră că Hamas-ul palestinian îşi reface capacităţile în pofida lunilor de lupte şi lovituri aeriene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

"Trupe din brigăzile 401 şi 460 au reuşit să încercuiască zona şi în prezent îşi continuă operaţiunile în sector", a declarat armata.

Operaţiunea are loc după ce FDI a declarat că deţine informaţii despre agenţi şi infrastructură Hamas în zona Jabaliya, alături de eforturile grupului terorist de a se restabili acolo, scrie Times of Israel.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Pe măsură ce trupele au intrat în zonă, FDI afirmă că a efectuat un val de atacuri aeriene şi bombardamente de artilerie, vizând zeci de locaţii Hamas din Jabaliya, inclusiv depozite de arme, tuneluri, celule de agenţi şi alte infrastructuri.

"Operaţiunea va continua atâta timp cât va fi necesar, lovind sistematic şi distrugând complet infrastructura teroristă din zonă[, afirmă FDI.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.