Cristian Manea, autorul unui gol la meciul amical România – Finlanda, scor 2-0, a declarat, marţi seară, că se bucură că el şi colegii săi i-au făcut un cadou lui Bogdan Lobonţ, pentru care a fost ultimul joc la prima reprezentativă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Suntem foarte bucuroşi să am reuşit să-i facem un cadou lui Bogdan. Mă înţeleg foarte bine cu toţi (jucătorii din lot). Şi Bogdan Lobonţ este unul dintre cei mai buni priereni ai mei. Am crescut cu el, este unul dintre cei mai buni portari ai României”, a spus Manea la ProX.

El a precizat că selecţionerul Cosmin Contra îi motivează foarte bine pe tricolori: “Cred că Mister ne motivează foarte mult, ne face să dăm sută la sută pe teren, să fim mult mai agresivi şi asta se simte”.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Manea, care a câştigat titlul cu CFR Cluj în acest an, a menţionat că îl bucură faptul că s-au văzut astfel roadele muncii sale. “Se văd roadele muncii noastre, am muncit foarte mult şi în sală şi pe treen. Sunt bucuros că acum văd şi eu că dacă munceşti şi îţi vezi de treabă se văd roadele”.

România a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-0 (1-0), reprezentativa Finlandei, într-o partidă amicală. Portarul Bogdan Lobonţ a intrat pe teren în minutul 87, în ultima sa apariţie pentru naţionala "tricoloră", în aplauzele întregii asistenţe de pe Stadionul Ilie Oană. El a primit banderola de căpitan odată ce a intrat pe teren.

Au marcat: Manea 37, Deac '61.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.