În vârstă de 38 de ani, Ciprian Tătăruşanu şi-a anunţat, miercuri, retragerea din activitatea sportivă. El a notat, într-un mesaj postat pe Instagram, că a pus mereu pe primul loc fotbalul, iar acesta l-a răsplătit pe măsură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

“Fotbal, cel mai frumos sport din lume, pe care am fost binecuvântat şi onorat să îl practic! Ţi-am dat totul din primele zile şi până acum, te-am pus mereu pe primul loc iar tu m-ai răsplătit pe măsură. Îţi mulţumesc pentru momentele frumoase, dar mai ales pentru cele grele. Ele m-au făcut omul care sunt azi! Şi pentru toţi suporterii, antrenorii, coechipierii, adversarii, conducătorii, arbitrii şi jurnaliştii cu care m-am intersectat în acest parcurs. Am încercat să îi tratez cu respect şi sper că am reuşit. Celor ce vor veni de-acum înainte, le urez mult succes!  Am început acum 30 de ani iar astăzi mă opresc. Mulţumesc pentru tot!”, a notat Tătăruşanu.

 

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

El a jucat de peste 70 de ori pentru echipa naţională. “A apărat de 73 de ori poarta României, în 2020 şi-a anunţat retragerea de la Echipa Naţională, iar azi şi-a încheiat frumoasa carieră de fotbalist. Mulţumim pentru tot, Ciprian Tătăruşanu!”, este mesajul de pe pagina oficială a Facebook a echipei naţionale de fotbal.

Ciprian Tătăruşanu a evoluat ultima dată în Arabia Saudită, la Abha. El a fost legitimat de-a lungul carierei la Juventus Bucureşti, Gloria Bistriţa, Steaua Bucureşti, Fiorentina, Nantes, Lyon şi AC Milan.

Are în palmares două trofee de campion al României, o Cupă a României şi o Supercupă câştigate cu Steaua în 2011, 2013 şi 2014 şi titlul în Italia câştigat cu AC Milan în 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.