Echipa Dinamo Bucureşti a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea ciucana AFK Csikszereda, în prima manşă a barajului de promovare/menţinere în Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu peste 30.000 de spectatori în tribunele Arenei Naţionale, Dinamo a dominat prima parte, dar Politic şi Ricardo Grigore nu l-au putut învinge pe portarul Gyenge, iar în minutul 16 Milanov a trimis în bară. Oaspeţii au avut o replică slabă în finalul reprizei, însă Dinamo a deschis scorul în minutul 47, prin lovitura de cap a lui Dennis Politic, care a înscris din centrarea lui Ahmed Bani. Acelaşi jucător, Politic, a majorat avantajul gazdelor la 2-0, cu un gol superb, scor care a fost şi cel final. Dinamo pleacă cu prima şansă în returul de la Miercurea Ciuc, de luni, 27 mai.

DINAMO: Golubovic - Moura, R. Grigore, Homawoo, Amzăr (Borduşanu 62) – Milanov (Goncalo Gregorio 62), Gnahore, Pavicic – Bani (Dani Iglesias 87), H. Abdallah (P. Neagu 90+2), Politic (C. Costin 87). ANTRENOR: Zeljko Kopic

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

CSIKSZEREDA: Gyenge – J. Nagy, Kelemen, Csuros (Pinter 71), Apro (Makrai 63) - Veres, Szondi (E. Bakos 46) - Babati, Soufiane Jebari (Gheralia 89), Gal-Andrezly – Jelena (Szilard Bloj 71). ANTRENOR: Robert Ilyes

Cartonaşe galbene: Moura 78 / B. Szondi 45, Makrai 67

Arbitri: Rareş Vidican - Marius Marica, Daniel Mitruţi - Florin Andrei

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu - Alexandru Vodă

Observator: Alexandru Deaconu

Delegat de joc: Felix Grigore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.