Badminton Asia şi-a exprimat condoleanţele, luni, în urma decesului jucătorului chinez Zhang Zhijie, în vârstă de 17 ani, care s-a prăbuşit pe teren în timpul Campionatelor Asiatice de Juniori din Yogyakarta, Indonezia, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Asociaţia indoneziană de badminton (PBSI) şi Badminton Asia au afirmat într-o declaraţie comună că Zhang s-a prăbuşit în timpul unui meci împotriva Japoniei. Echipa medicală a turneului a ajuns la faţa locului înainte ca o ambulanţă să-l ducă la un spital, unde Zhang a murit la ora 23:20, au adăugat organizaţiile.

"Badminton Asia, PBSI şi comitetul de organizare sunt extrem de întristaţi şi şi-au exprimat cele mai profunde condoleanţe părinţilor lui Zhang, familiei şi Asociaţiei Chineze de Badminton", au spus acestea.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Comitetul Naţional Olimpic al Indoneziei a prezentat, de asemenea, cele mai profunde condoleanţe pentru moartea lui Zhang.

Asociaţia chineză de badminton a declarat, luni, pentru publicaţia de stat China Newsweek că a comunicat cu partea indoneziană cu privire la preocupările legate de faptul dacă Zhang a primit îngrijiri medicale în timp util.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.